1 sista ynka pass kvar

Det är allt jag har.
Kommer sakna denna UNDERBARA plats! =D

Alla underbara stammisar.
Idag går man ner och tar en leverens, när man kommer upp en stund senare står där en schuukt fin orkide med ett kort.
En (ursäkta om jag tjatar ut detta underbara ord) underbar stammis har lämnat den.

Alltså rörd! ja!!

Finaste kollegorna och finaste stammisarna at this place, helt klart!


Körde mitt sista pass med häggan idag och dom här 2 skönheterna har jag redan lämnat.
Nu blir de inge mer av oss. Men som tidigare talare, gallerian kommer resa sig igen!
Nästa generationen är gryyyym!


Frappe på soya..

Jag känner verkligen att Gallan kommer klara sig helskinnad ur operationen. Den onödiga operationen. Det var inte direkt något nödvändigt ingrepp. Så går det helt enkelt om doktorerna inte håller koll och lystnar till sina patienter. Karo var den bästa, den bästa jag har sett. Helt ärligt, från botten av chaiburken - Karo will be the first woman to become king.

Gallan kommer resa sig, återhämta sig och lära sig springa, hoppa, skratta och klättra igen. Det kommer inte ens märkas fysiskt att gallan varit med om en operation. Det kommer gå att finna i dess journal. Karo, Felicia och Ida. De kommer finnas där. För alltid. Som ett brännmärke av ångröret (rör inte ångröret)

Alla "nya" till Gallan är underbara. Helt fantastiska. De får yrket som barista att framstå som något man kan lära sig på en kvart eller en kanna brygg. Det är ju visserligen underbart, fantastiskt. CHAI!

Sista latten är gjord...



Sådär jaa!! Då va sista latten gjord för min del i Gallerian, det är med tårar i ögonen jag lämnar mina härliga tjejer, utan dom hade resan som PC varit så himla mycket tråkigare. Det är tjejerna ovan som gjort det hela värt varenda minut, och det tackar jag er för. Fast att jag inte kommer att vara er chef längre betyder inte det att ni lämnar mitt hjärta, det vet ni!! Så här kommer en liten SHOUT-OUT till alla er som berört mig under min tid på EH!

Felicia:
Ååååh min lille Felis, du är en riktig stjärna, alla PC:s borde önska att få ha en andreman som du vid sin sida. Det är du som som har styrt, meckat och dragit i spakarna. Ditt eviga engagemang för både gallerian och gänget har varit ovärderligt, utan dig hade vi aldrig rott hem det hela så fint som vi gjorde. Jag vet att vi hade andra planer egentligen, men men det slutar ju inte illa för det. Du har varit min klippa genom vått och torrt, min ständiga vapendragare och lojala medbrottsling. Vi kompletterar varandra som jag alltid brukar säga, jag smutsgrisen och du wettex-fantasten. Tack för alla härliga skratt, alla minnen jag kommer bära med mig spelar du alltid en central roll i!! And I f**king love you for it!!

Ida:
Som en liten mus kom du smygandes från White, men allt efter tiden gick började jag förstå att du faktiskt är en katt, en ståtlig puma som regerar över savannen. Åre kommer ta emot dig med öppna armar, för det är så man gör när man möter dig för första gången, och inte en enda gång ångrar man sig för du förvånar en ständigt med dina komentarer och ditt beteende, det älskar jag med dig!! Du har service i blodet, aldrig blir du irriterad eller säger emot, till och med i de stunder jag skulle vilja be vissa att bara fara och flyga så står du där med ditt vackra leende och säger "Javisst, det fixar vi". HERREGUD gapar jag!! Tack för allt du har bidragit med, ditt ständiga lugn i de stressigaste situationerna. Så jäkla härlig är du tjejen!!

Hägg:
Första dagen du var här bad du om ursäkt för att du var så nervös, men från att du satte dina båda fötter i min bar visste jag att du var född för Gallerian. Jag såg elden i dina ögon och njöt!! Du är en väldigt unik person, en sån som man hade kunnat göra vad som helst för att få med i sitt team, en teamplayer som hatar att förlora, precis som Felisen, kanske därför ni klickade direkt :) Försäljning är din grej, det vet vi alla när vi står bredvid och gapar just efter att du sålt på en Manhattan Brownie till en diabetiker, det är en sån person du är. Du gör det omöjliga möjligt. Det var du som gjorde teamet komplett, det tackar jag dig för!! Jag är helt övertygad om att du kan gå hur långt som helst, bara du vill.

Stort tack till Chris, bästa DC:n man kan ha, det vet du att jag tycker!! Linnea som med ditt citat "Vilken bedrift att ha berört så många människor under så kort tid" vilket gjorde hela min dag!! Jenny för dina fina sms, dom värmde hela mitt hjärta!! Elin för orkidén som var mer som ett träd, fast att jag var jätte arg när du kom med Faeman så insåg jag ganska snart att du var grym iaf. DM tjejen som konstaterade "Du får inte lov att säga tur, tur har man i lotto. Ett jobb får man för att man är bra". Cortado Carin för att du ända sen första dagen bara gett mig ett leende varje gång du sett mig, trots att det tog mig en vecka att lära mig din beställning utantill, du är så jäkla härlig!! Maki, Mashallah, Marco & Juan vad man än har haft problem med eller behövt så har ni varit där, en extra kram till Maki som alltid sprider sin positiva energi runt omkring, hur kan man va nere när du är så himla glad? Karima på HR som fungerat som ett stöd för mig i min utveckling i Gallerian, det har alltid varit skönt att kunna prata med någon som förstår, tack för det! Mattias baristacoachen, tack för att du kom förbi i veckan och sa hejdå, och ett ännu större tack för att du tog min Felis under dina vingar, det uppskattar jag verkligen!! Sofie på marknadsavdelingen, jag gillar dig verkligen!! Lina i Nacka, kämpa på där ute gumman, tänker på dig ofta!! Pontus det var härligt så länge det varade!! Anna i Sickla, det här kommer bli en långvarig relation känner jag!! Östermalmstorg tjejerna Tove och Marielle jag hejjar på er båda, hela vägen till Italien nu Tove!! Pelle som gjorde alla kalla mornar så himla mycket trevligare, vi saknar dig men det märkte du säkert!! Anna på servera för att du är så himla förvirrad!! Och till alla andra, stammisar och medarbetare, det har varit grymt kul verkligen!! Tack för allt!!
/K1, Big Boss, Karolina


RSS 2.0